31 mars - Look after urself !

Precis kommen tillbaka till hotellet, varit på restaurang och käkat revben med mos mums var det. Lite variation från thaimaten behöver man ibland ;)

Hann också med ännu en timmes massage och en klippning av mitt långa tjocka hår. Ville göra om min ombre men det visste visst tjejen inte hur man gjorde så får la vänta när jag kommer till Bangkok! 

Annars har vi haft en supermysig dag med sol och bad och en massa snorkling i det helt underbara fina vattnet. Fick med mig mamma i havet också och visst har hon kommit underfund med hur hon ska andas, det hade hon ju lite svårt med igår haha. 

Jag och mamma traskade även upp till en utsiktsplats på Nang Yuan (hette ön så?) jäklar, 94 trappsteg för att komma upp och när man väl kom upp var man tvungen att klättra lite bland de stora stenarna. Stackars mamma hade hjärtat i halsgropen men fyfasen vad fint det var! 

Två nätter kvar sen blir det av till Phuket. Ska försöka att boka in en dykarkurs också, står ju faktiskt på min bucketlist så det är la dax att bocka av det från listan :)

Ni har la inte missat den dära selfsticken haha alla japsarna går runt med en sådan så Tjalle tyckte visst att jag skulle ha en ja med hahahah. Sjukt fiffig dock :) blir en tidig kväll ikväll med, det behövs dock. Man är nog ganska sleten om man lyckas somna på en speed boat som guppar och låter som fan.