29 juni

Halllå där hemma, då var vi snart inne i juli-månad. Tiden den flyger iväg, idag är det 5 månader sedan jag lämnade landet lagom. 5 månader sedan jag kramade om mina fina där hemma, saknar er massor men har det underbart här nere. Såklart saknar man "verkligheten" och man ser en massa bebisbilder, ooh vad jag längtar. Vill också bli mamma! Men men min tid den kommer den också! 
 
Så mina planer är ändrade igen. Andra-årsvisumet kickar igår när mitt första går ut så det blir endast 6 månader här och sen sticker jag. Vet dock inte vart, Ellie pratade om att han åker ner till Melbourne i början av november och att jag kunde komma ner och möte upp henne och sen söka jobb tillsammans. Med andra ord kommer jag inte åka iväg i början av augusti till Brisbane utan kör bara på här. En annan tanke var att kanske åka upp till Cairns och hitta något jobb där, bar servering eller något liknande...
 
Men om jag ska möta upp Ellie i början av november har jag ett par veckor att resa eller vad som, då jag antagligen lämnar mitten på oktober. Såå uhm, måste försöka komma fram till en plan?!
 
Annars har inte mycket hänt. Vi hade den after-party i torsdags (bilder kommer).
Det var en trevlig fest dock lite seg, men det bjöds på god mat. Potatisgratäng, gris och lamm med gröna långbönor, sås och gele. Mums var det, därför blev det tre portioner för mig plus tre baguetter med allt detta i haha snacka om att jag var mätt eller? Haha holy shit säger jag bara. Var väldigt trött också då jag inte hade min lunchsömn så åkte hem redan tjugo över 10 , tror jag var den andra person som lämnade festen och den första var ett par med en nykläckt bebis hahaha. Börjar jag bli gammal ;)
 
Jobb jobb jobb. Gavin är tillbaka vilket resulterade idag i att jag inte fick min lunchsömn :P han låg och pillade med sin mobil och ja vaknade till av varje rörelse. Så här sitter jag med världens huvudvärk för att jag är trött och behöver sova, men två timmars jobb om ens det väntar. Hej hå!