30 juli

Neeh nu får de la allt vara nog med det hära extra ätande. Trots jag precis varit mega nyttig och äit typ sallad med tonfisk så ska jag illa tvungen hälla i mig cornflakes med mjölk och socker och en toast med nutella på. Jag är inte ens hungrig bara mega sugen... :/ säger till mig hela tiden okej nu är det frulle då är det bara te som gäller men vissa dagar så äter jag "skit" (normal mat). Som idag t.ex. min kollega Vicky skulle in till byn när vi hade frulle och jag åkte med. Ja där satt jag och åt en "sausage roll och iskaffe" på det... Ahh. Så hade redan "förstört" allt, men dock min lunch var helt helt perfekt men kvällis ajj ajj Pammi. Ooh well, imorgon blir det ingen mat hahaha 5:2 metoden here we go haha. Nej men måste bara tajta till my tummy haha ;D
 
Åååh kan inte vänta tills jag ska ner till Sydney! Snälla Rachel lämnar av mig på stationen strax innan 7 på kvällen trots att hästfesten börjar kl 6 :) sova på tåget? Men då kan jag inte sova på nattten och det suger, så får väl läsa en massa böcker och underhålla mig med något. Tråkigt att batteriet på denna datorn suger så efter 20 min så dör den tyvärr, gammal data pappa ;)
 
Igår den 29 juli var det hela 6 månader sedan ja sa hej då till min familj. Herre gud har aldrig varit ifrån dem så länge, men på något vänster känns det naturligt. Det är klart att jag saknar och tänker på er hela tiden, men det känns bara som detta är min kall?! Jag vill hem och börja mitt riktiga liv men samtidigt inte för jag är 100 % säker på att jag kan "skaffa" mig ett riktigt liv här nere med. Ja vad gäller kille och jobb m.m. Jobb har jag ju redan men som sagt kan man bara arbeta hos en arbetsgivare i 6 månader i sträck men visst man kan bli sponsrad och så men då måste man stanna minst 1 år och känner inte riktigt att jag skulle kunna göra det här. Så längtar till jag lämnar här då i mitten på oktober för äventyr upp mot Cairns sen ner till Melbourne för att träffa Ellie om hon nu är där nere. Ni vet planerna man har ändras heeela tiden. Har annars två tjejkompisar där nere som kommer från Skottland som jag träffade i Sydney bara några dagar innan jag lämnade mitt hostel som vi bodde på. Kommer bli sjukt grymt att få träffa dem igen :D Och ja tanken är ju att stanna där till jag lämnar Australien men vi får se kanske hamnar jag i Sydney whoop whoop!
 
Iallafall saknar ju att gå på festivaler men i Sydney i slutet på oktober är det Stereosonic och dit kommer bl.a. Axwell, tiesto m.m. sån musik som jag bara ääälskar om jag inte är i Syndey och är i Melbourne så kommer dem dit i början på dec. 
 
Har haft väldigt fint väder idag, tror det varit runt 22 grader. Vi är nu i slutet på vintern och den har varit helt ok. Visst har det varit kallt vissa morgnar men på dagen har det oftast varit t-shirt varmt =) Älskar mitt liv just nu!
Så glad att jag fåt uppleva detta äventyr, inte alla som får eller kan :D
 
Min fina drömfångare som ska klä min arm ;)