31 oktober

Hallå från Australien!

På tåget på väga till Scone. Lagom trött annars har allt gått bra, dock 4 timmar in front i min hjärna ;P 

Som sagt så missade jag det att jag bokat biljett som landade på fel flygplats. Plus att air asia endast tillåter 15 kg i väskan antar för det är inrikesflyg iallafall så min kusin köpte en tygpåse till mig och vi började lasta ur. 17 kg, sheit 2 kg till haha, landade på 15,2 kg och det gick genom :) fick dock bära rundor på 5 men som tur var så gällde detta på bara första flyget.

Väl framme på den stora flygplatsen checkade jag in och sen fastnade jag i tax freen haha! Det blev två parfymer, Viktor & Rolf "flowerbomb" älskar den parfymen. Har ägt den innan och den passar så himla bra till sommarn ;) sen blev det en hugo boss till min kärlek!

Medan jag sprang rundor där skypade jag med Gavin haha det måste sett roligt ut jag yrandes omkring med telefonen framför nyllet :P 

När jag väl var klar gick jag mot min gate, kommer fram. Vart är mitt boarding card ahh haha. När man köper något i butikerna vill de se pass plus boarding card så jag tror de glömde ge tillbaka det till mig. Men de skrev istället ut ett nytt till mig där på plats, haha Gavin så rolig han bara du låter så lugn! Haha vad ska jag göra bara för att jag stirrar upp mig så blir det ju inte lättare precis. Det löser sig alltid, så är det med allt... På något vänster ;) 

Flyget gick bra dock hamna jag med varsin person sidan om mig uuuh! Så båda armstöden var upptagna typ hela tiden haha sicket problem va? Men det är faktiskt lite klaustrofobisk känsla över det. Hade en plan iallafall, drick inte så mycket så du behöver springa på toa hela tiden. 2 ggr på nio timmar :) 
Sov gjorde jag men inte så många tim därför väääldigt trött. 

Framme i Sydney ja där var resan över...  Neeh hehe inte ännu. Vi åker litta tåg en 4 timmar bara för att det är roligt ;) haha! Iallafall snart framme, 30 min till. 
Det är ganska sjukt vad man kan spendera pengar så kvickt, taxin från flygplatsen till centralen kostade mig $50 bara för det tog så lång tid pga sjukt många bilar :/ tågbiljett $48 bara för det är direkttåg annars kostar det $8 något men orkar verkligen inte byta och ha mig. Iallafall bara där nästan $100 vill säga runt 600-700 kr aja klaga inte pengar är inte allt ;D

Massa mys med älskling hela dagen och catcha upp med vännerna sen får vi se vad vi gör resten av helgen :)

Saknar Thai <3